Huis-aan-huis

Een huis-aan-huis campagne is een relatief voordelige manier om een groot bereik onder je doelgroep te behalen. Er zijn diverse verspreiders die met een regionaal of landelijk dekkend netwerk je boodschap bij de consument brengen. De verspreidvorm, attentiewaarde en mogelijkheden tussen deze netwerken lopen sterk uiteen.

Wij werken al jarenlang met alle verspreiders in Nederland, België en Duitsland samen. Daardoor zijn we bijzonder goed op de hoogte van de onderscheidende waarde van en mogelijkheden binnen ieder netwerk. Vanuit onze onafhankelijke positie in deze markt zijn we in staat het juiste netwerk (of in sommige gevallen de juiste netwerken) en de juiste verspreidvorm aan je campagne te koppelen.

Door onze inkoopkracht profiteer je van een uiterst scherp verspreidtarief!

 

Scherp tarief binnen 24 uur

 

Wanneer je als retailer regelmatig een folder inzet, ben je bekent met de diverse werkzaamheden welke voor elke folderweek komen kijken rondom de planning van het drukwerk en de verspreiding. We kunnen je tijd besparen en fouten voorkomen door dit proces geautomatiseerd over te nemen. Enkele grote retailers gingen je al voor!

 

Folderproces automatiseren

 

Er is een kwalitatief en bijzonder concurrerend huis-aan-huis netwerk bijgekomen. Lees hier meer.

Het medium huis-aan-huis biedt uitstekende mogelijkheden om consumenten gericht te bereiken. Bekijk hiervoor onze doelgroepsegmentatie oplossing. Het rendement op je huis-aan-huis verspreiding kun je verbeteren door ons een verspreidplan te laten maken.