Mediastrategie

Met jarenlange ervaring in het bereiken van consumentendoelgroepen en uitgebreide kennis van de mogelijkheden in de markt, kunnen wij je als geen ander ondersteunen in een effectieve en efficiënte aanpak van huis-aan-huis, direct mail, sampling en/of e-mailmarketing campagnes.

Onafhankelijke partner
De markt kent een breed aanbod aan leveranciers. Ben je goed op de hoogte van de onderscheidende waarde en mogelijkheden binnen het aanbod? Of kun je een kennispartner gebruiken welke je door een complexiteit aan netwerken en dataoplossingen loodst?

Wij bewegen op een onafhankelijke wijze tussen verspreiders, drukkers, mediabureaus, data- en fulfilmentbedrijven. Goede ervaringen met leveranciers hebben geleid tot preferred partnerships voor enkele van onze media- en dataoplossingen. Wij zijn in staat het juiste aanbod te matchen met je campagne doelstellingen.

Multi-channel strategie
Wij denken graag met je mee over een multi-channel strategie voor doelgroepgerichte campagnes. Ons aanbod leent zich uitstekend voor combinaties tussen verschillende mediavormen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de inzet van hybride distributiemodellen, waar een combinatie tussen huis-aan-huis verspreidniveaus en direct mail zorgt voor een zo een hoog en efficiënt mogelijk bereik van een specifieke doelgroep. Ook de opvolging van specifieke mediacampagnes kan een significante invloed hebben op het effectieve bereik. Zo testen wij voor onze klanten bijvoorbeeld het effect van direct mail of e-mail voorafgaand aan of in navolging op een huis-aan-huis campagne.