Aanvragen Analyse

Speciaal aanbod leden FranchisePlus!

Vul onderstaand uw gegevens in en maak een keuze uit één of meerdere van de analyses. Wij nemen binnen een dag contact met u op om de analyse(s) met u af te stemmen en een voorstel op maat voor uw bedrijf te maken. U verneemt dan tevens of uw aanvraag onder de eerste vijf gratis analyses valt (minimale waarde €495,-)! Een aanvraag verplicht niet tot het afnemen van de analyse en geeft u in eerste instantie zicht op de mogelijkheden en het tarief.
 

   

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Functie (verplicht)

  Bedrijf (verplicht)

   
  *Voorwaarden actie FranchisePlus

  • De eerste vijf aanvragen voor een analyse krijgen deze analyse gratis verzorgd door HPG.
  • Bestaande klanten en relaties van HPG komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • Een aanvraag verplicht niet tot het afnemen van de analyse.
  • De gratis analyse voor de doelgroepsegmentatie en het verspreidplan is inclusief de levering van een win-waste tabel met gedetailleerde inzichten in het bereik van uw doelgroep en exclusief de levering van details op postcodeniveau.
  • De winnaars van de actie maken wij bekend per opgegeven e-mail adres en tevens openbaar via onze LinkedIn pagina, nadat de eerste 5 aanvragen binnen zijn, danwel uiterlijk 2 weken na ontvangst van de nieuwsbrief van FrachisePlus met de verwijzing naar deze actie.
  • Een aanvraag voor twee of alle drie de analyses door één bedrijf gaat in de actie mee als één aanvraag, waarbij het bedrijf bij een winnende aanvraag een keuze mag maken welke analyse zij gratis wenst te ontvangen.