Meseda

Verspreidplanning en klantanalyses nog nooit zo eenvoudig!

Eind 2014 lanceerden wij ons online dashboard Meseda. We zijn nu ruim een half jaar verder en het dashboard is doorontwikkeld op het gebied van e-mailmarketing en geo-analyse. Meerdere retailers en marketingbureaus maken inmiddels gebruik van Meseda.

Het dashboard biedt een postcodesegmentatiemodule waarmee je doelgroepen kunt lokaliseren op basis van meer dan 250 consumentenkenmerken. Je krijgt gedetailleerde inzichten in het bereik op 6- of 4-positiepostcodeniveau, waarmee je het gebied van mediacampagnes efficiënt kunt bepalen of optimaliseren.

Maak je gebruik van het medium huis-aan-huis? Dan kun je zeker niet zonder Meseda! Er bestaat geen ander dashboard welke je in staat stelt om alle verspreidnetwerken aan te spreken en alle huis-aan-huis campagnes eenvoudig te beheren binnen 1 omgeving. Met name retailers met meerdere vestigingspunten besparen veel tijd en moeite door gebruik te maken van ons dashboard.

 

Meseda 1

 

De recent opgeleverde e-mailmodule stelt je in staat het effect binnen campagnegebieden te versterken en het bereik van de reclameboodschap te vergroten. Beschikbare e-mailadressen van consumenten binnen verzorgings- of campagnegebieden kunnen worden opgevraagd en ingezet voor een e-mailing, welke tevens kan worden opgemaakt en verzonden met de complete e-mailmarketing software binnen het dashboard.

Voor verdere optimalisatie van campagnegebieden en waardevolle inzichten binnen klantdata kun je gebruik maken van de geo-analyse module. Ontdek bijvoorbeeld waar je beste klanten vandaan komen, waar bepaalde producten beter worden verkocht of waar een mediacampagne (minder) effect heeft gehad.

Vraag vandaag nog de gratis trial aan op: www.meseda.nl

 

Meseda 2