Sampling


Middels een sampling campagne kunt u (on)geadresseerd en/of op locatie samples of monsters laten verspreiden om uw doelgroep in korte tijd kennis te laten maken met uw (nieuwe) product. Wij kunnen drie verschillende verspreidvormen voor u verzorgen, welke tevens in combinatie voor het gewenste effect kunnen zorgen.

Huis aan Huis sampling

Huis aan Huis sampling is de meest kosten effectieve sampling methode. Uw sample wordt ongeadresseerd in de brievenbus bij de juiste doelgroep aangeboden. De consument kan uw product vervolgens beleven op het moment dat het hem of haar het beste uitkomt.

Geadresseerde sampling

In tegenstelling tot Huis aan Huis sampling worden uw samples bij geadresseerde sampling samen met de reguliere post aangeboden. De attentiewaarde is hoger gezien de consument persoonlijk aangeschreven wordt. Daarnaast is binnen dit kanaal een sterke mate van segmentatie mogelijk.

Sampling op locatie

Bij sampling op locatie worden proefverpakkingen, producten, of eventueel gekoelde samples uitgedeeld. Samplingteams zorgen voor een positieve sfeer rondom uw product of dienst. De doelgroep kan het product direct uitproberen, maar wordt ook enthousiast gemaakt voor aankoop. Sampling in winkelcentra of in de stadscentra, in sportscholen, in de trein of in de bioscoop zijn voorbeelden van locaties.

Meer informatie