Fulfilment


Op onze centraal gelegen expeditie locatie beheren wij de drukwerkvoorraden van enkele van onze klanten. Wij ontvangen hier ook graag uw drukwerk voor de verdere verwerking in bijvoorbeeld een Direct Mail. Voor het verwerken en verpakken van zowel uw geadresseerde als ongeadresseerde mailings bieden wij tal van mogelijkheden:

Couverteren

Uw mailing (eventueel bestaande uit meerdere items) wordt machinaal gevouwen en in een enveloppe ingestoken. Geschikt voor alle formaten enveloppen. Snel, vakkundig, maar vooral accuraat. Het synchroon insteken van uw mailing zorgt er bij een gepersonaliseerde mailing voor dat de ontvanger de juiste boodschap krijgt.

Sealen

Het verpakken van uw folder, brochure of magazine in een mooie folie geeft uw product niet alleen bescherming tijdens de verzending maar ook extra cachet. Uw product wordt (eventueel met een adresdrager) geseald in reguliere of milieuvriendelijke, afbreekbare folie. Ook andere items, zoals een antwoordkaart of gadgets en monsters, kunnen bijgevoegd worden in de seal.

Banderen

Uw drukwerk wordt verpakt in een papieren wikkel. De wikkel kan bedrukt worden met een (persoonlijke) reclame boodschap en zo extra promotionele waarde hebben. De bandeerstrook kan het gehele product of een gedeelte van het product overlappen. Naam, adresgegevens en boodschap worden verzorgt in de door u gewenste kleur, lettertype en opmaak.

Handmatig verpakken

Wanneer uw mailing of product een handmatige verwerkingsslag benodigd. Bijvoorbeeld het insteken of opleggen van een incourante bijlage of het verpakken van uw product in (brievenbus)dozen.Gerelateerde services

Huis aan Huis
Direct Mail
Sampling
Drukwerk

Meer informatie