Direct Mail

Middels een Direct Mail kunt u consumenten en bedrijven gericht benaderen via de geadresseerde post. Een Direct Mail is een effectieve manier van direct marketing: het is een tastbaar product voor de ontvanger en biedt de mogelijkheid om een persoonlijke (of doelgroepgerichte), opvallende boodschap over te brengen.

Een succesvolle Direct Mail begint bij een goede adressenlijst met recente gegevens. Wellicht beschikt u reeds over een adressenlijst van uw klanten welke u met een Direct Mail wilt benaderen. Wij valideren deze (gratis) voor u op de juistheid van het adres van de ontvanger. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid deze adressenlijst te verrijken met additionele adressen van potentiële klanten. Om te bepalen wie uw potentiële klanten zijn analyseren wij het adressenbestand van uw huidige klanten, wat ons inzicht geeft in de kenmerken van uw doelgroep. Wanneer u nog niet beschikt over adressen creëren wij voor u een passend adressenbestand welke aansluit bij uw consumenten- of bedrijfsdoelgroep.

Uitgekiende strategie

Laat uw Direct Mail opvallen door slim gebruik te maken van kwalitatieve materialen en creatieve mogelijkheden. Wist u bijvoorbeeld dat de merkinvloed en betrokkenheid van de ontvanger verhoogd kan worden door meerdere zintuigen te prikkelen? Een print media vorm als Direct Mail biedt de mogelijkheid de ontvanger te laten kijken, voelen, ruiken en zelfs proeven!

Door uw Direct Mail interactief te maken creëert u een extra beleving bij de ontvanger. Brugtechnologieën als QR-codes en Image Recognition stellen u in staat uw Direct Mail te verrijken met online content, zoals Augmented Reality, film of een directe koopmogelijkheid. Wij hebben de mogelijkheden in de markt geanalyseerd en adviseren u hier graag in.

Verder helpen wij u graag verder met:

  • Het selecteren van de juiste verzender bij het door u gewenste moment van verzenden
  • Een scherp tarief voor het versturen van uw Direct Mail, zowel nationaal als internationaal
  • Het printen, verwerken en verpakken van uw Direct Mail
  • Het optimaliseren en onderzoeken van het effect van uw Direct Mail campagne (binnen de mediamix) ​

Meer informatie