Verspreidplan

Door ons een Huis aan Huis verspreidplan te laten maken of optimaliseren, zet u een eerste stap naar een effectieve(re) en efficiënte(re) verspreiding.

Wanneer uw bedrijf één of meerdere vestigingen heeft bepalen wij in eerste instantie (per vestiging) het optimale verzorgingsgebied. Hierbij kijken wij onder andere naar de herkomst van uw bestaande en potentiële klanten en de afstand en reistijd tot uw vestiging(en).

Op basis van een bestaand of door ons opgemaakt profiel van uw doelgroep bepalen wij vervolgens het optimale verspreidgebied. Wij hebben de beschikking over een uniek postcode segmentatiesysteem met meer dan 250 socio-demografische en lifestyle kenmerken van consumenten.

Dit postcode segmentatiesysteem stelt ons in staat uw doelgroep te lokaliseren op zowel 4 positie postcode als bezorgwijkniveau. Dat zijn de niveaus waarop het op dit moment mogelijk is om uw Huis aan Huis product te laten bezorgen.

Gratis verspreiddiagnose

Wij maken voor u inzichtelijk hoe het rendement op uw (huidige) Huis aan Huis verspreiding verbeterd kan worden door gebieden met relatief weinig doelgroephuishoudens uit te sluiten en/of te vervangen door gebieden met een hogere doelgroeppenetratie. In het eerste geval leidt dit tot een besparing in druk- en verspreidkosten en in het laatste geval tot een hoger doelgroepbereik en een hogere conversie aan de kassa.

Informeer naar de condities en vraag de gratis verspreiddiagnose aan door onderstaand uw e-mail adres en naam achter te laten.

Meer informatie