Huis aan Huis

Een Huis aan Huis campagne is een relatief voordelig medium om een groot bereik onder uw doelgroep te behalen. Er zijn diverse verspreiders in Nederland welke met een regionaal of landelijk dekkend netwerk uw boodschap bij de consument brengen. De verspreidvorm, attentiewaarde en mogelijkheden tussen deze netwerken lopen sterk uiteen.

Wij werken al jarenlang met alle verspreiders in Nederland samen en zijn daardoor bijzonder goed op de hoogte van de onderscheidende waarde van en mogelijkheden binnen ieder netwerk. Vanuit onze onafhankelijke positie in deze markt zijn wij in staat het juiste netwerk (of in sommige gevallen de juiste netwerken) en de juiste verspreidvorm aan uw campagne te koppelen.

Door onze inkoopkracht profiteert u van een uiterst scherp verspreidtarief. Ook bij bestaande prijsafspraken tussen u en een leverancier kunnen wij een waardevolle partner zijn in de opzet en coördinatie van Huis aan Huis campagnes.

Wij gaan een stuk verder dan het aanbieden van de verspreiding. Wij ontzorgen. Vanuit een netwerk aan dedicated partners zijn wij in staat u te ondersteunen bij alle facetten die komen kijken bij een Huis aan Huis campagne. U kunt hierbij denken aan de creatieve invulling van uw campagne en de productie en het transport van uw drukwerk.

Daarnaast zijn wij van mening dat een Huis aan Huis campagne nimmer op zichzelf dient te staan. Wij denken daarom graag met u mee over een multichannel strategie waar uw Huis aan Huis campagne onderdeel van is. Ook de opvolging van uw campagne kan een significante invloed hebben op de conversie aan uw kassa. Wij testen voor onze klanten bijvoorbeeld het effect van een opvolging middels Direct Mail of e-mail onder een deel van het verspreidgebied.

Vraag nu een gratis verspreiddiagnose aan!